logo

Zonder moeite beter slapen & afvallen binnen 30 minuten

Met praktische videolessen leren we je binnen 1 gesprek en een mini-cursus hoe jij makkelijker gezondere voedingskeuzes kunt maken en je slaap kunt verbeteren. Je merkt direct verschil!

Ervaar minder honger en trek en een betere verzadiging

Maak automatisch gezondere voedingskeuzes

Je gaat direct beter slapen!

Je zit nergens aan vast

Direct beter slapen & eten in één week!

Met praktische videolessen leren we je in één week hoe jij makkelijker gezondere voedingskeuzes kunt maken en je slaap kunt verbeteren. Je merkt direct verschil!

Ervaar minder honger en trek en een betere verzadiging

Maak automatisch gezondere voedingskeuzes

Leer meer over voeding en slaap in makkelijke videolessen

Je zit nergens aan vast

Praktische handvatten

Tijdens de cursus krijg je praktische tips en informatie die je direct toe kunt passen

Beter slapen

Naast kennis over voeding leer je ook hoe jij beter kunt slapen

Specialistische kennis

Deze cursus is in samenwerking met Lot Beukers die dagelijks vrouwen begeleid gezonder te leven
img 3036

Hoe slaap en voeding elkaar versterken voor een gezond lichaam

Ervaar je overdag veel trek en soms zelf momenten van honger? Dit zorgt ervoor dat je je slechter kan focussen en minder snel rationele keuzes maakt. Resultaat: je kunt je niet aan een dieet houden.

Maar wist je dat slaap hier een grote invloed op heeft?

Slecht of weinig slapen zorgt niet alleen voor weinig energie, maar ook voor meer honger, slechte verzadiging en behoefte aan suikerrijk eten.

Jouw lichaam is niet meer in staat zich te houden aan het dieet omdat het doorgaans vermoeid is. Hierdoor wordt het voor jou moeilijker een gezond eetpatroon te volgen en daarmee jouw doelen te behalen.

Andersom werkt het ook. Voeding kan ervoor kan zorgen dat je juist beter slaapt. Slaap en voeding gaan hand in hand als we het hebben over een gezondere leefstijl. 

Dat is ook de reden dat wij in samenwerking met Lot Beukers deze cursus hebben ontwikkeld. Wij leren je:

  1. Hoe jij gezonder kan leven door meer kennis te krijgen over voeding en slaap;
  2. We geven praktische tips om direct beter te slapen.
 

Resultaat? Automatisch betere voedingskeuzes en een gezonder leven!

Wij hebben maar één simpel doel: jouw gezond laten leven

Deze cursisten hebben hun gezonde leven weer opgepakt

img 3006

Waarom deze cursus is ontwikkeld voor jou

Jij wilt al je doelen behalen, en een goede nachtrust legt daar een fundament voor.

Wij leren je in gemakkelijke stappen je gewoontes en routines te veranderen die jouw voedingskeuzes, slaap en je energie positief beïnvloeden. 

Maar…het internet staat vol informatie over gezonder leven, kennis over voeding en verschillende adviezen. Wij snappen dat je soms door het bomen het bos niet meer ziet. 

Daarom hebben wij samen deze cursus ontwikkeld in samenwerking met Lot Beukers, voedingsexpert en auteur van 4 boeken over voeding en recepten. De cursus bevat waardevolle kennis en praktische tips die jou direct verder zullen helpen.

Een cursus die ontwikkeld is door een voeding- en slaapexperts!

Onze beste slaap- en voedingsadviezen gebundeld in videolessen die jij makkelijk thuis kunt volgen, maar direct een positieve invloed gaat hebben op jouw leven! 

Lot Beukers, auteur, voedingsexpert en inspirator!

Ook voor Lot moest het roer om

Ooit was ik vele kilo’s zwaarder en kende ik een ongezonde relatie met voeding. Het roer moest om, maar diëten maakt mij ongelukkig en het geeft geen duurzaam resultaat.
Ik ben op zoek gegaan naar wat wél kan en werkt. Goed nieuws, dat is veel meer dan jij denkt! Met alle liefde deel ik mijn kennis.

De verstoring van jouw interne klok (het circadiaans ritme) die jouw natuurlijke slaappatroon aanstuurt, bepaalt ook de momenten waarop je overdag honger hebt en ook hoe hongerig jij jezelf voelt op verschillende tijden van de dag. 

Een onderzoek uit 2011 wees uit dat mensen die als “uitslapers” worden beschouwd de neiging hebben om gedurende de dag vertraging op te lopen in hun maaltijden en na 20.00 uur nog extra veel eten. Hierdoor consumeerden zij meer calorieën dan gemiddeld bij die maaltijd. Deze onbewuste laattijdige eetgewoonten vlak voor het slapen gaan, kunnen ook invloed hebben op het in slaap komen, waardoor de cycli van slaapgebrek en slechte eetgewoonten in stand worden gehouden.

In onze online training leren we je hier veel meer over!

Inmiddels heeft Lot al duizenden vrouwen geholpen en 4 boeken geschreven omtrent voeding en met heerlijke recepten! 

Verbeter je relatie met voeding, ervaar minder honger en trek en leef gezonder door te leren hoe jij je slaap- en voedingspatroon positief kunt verbeteren

lot beukers rianne fotografie 45

Niet goed geld terug garantie

Wij staan voor inhoud en kwaliteit van ons programma. Samen met Lot zorgen we ervoor dat wat jij van ons leert, ook daadwerkelijk kunt toepassen.

Heb je de lessen doorgenomen, de opdrachten uitgevoerd en de principes toegepast maar ben je ontevreden over de resultaten? Mail ons dan binnen 30 dagen op info@deslaapacademie.nl en je krijgt je geldt terug.

 

Zo kan jij zonder risico kijken of deze mini cursus wat voor je kan betekenen.

Hoe ziet het online programma eruit?

Les 1: een goede nachtrust begint op je bordje

Les 2: welke voeding is voedzaam?

Les 3: wat zijn goede eiwitten en aminozuren?

Les 4: waarom ons voedingspatroon zo veranderd is door de jaren heen

Les 5: ben jij bewust van je patronen voor het slapen gaan?

Les 6: effecten van alcohol op je slaap

Les 7: Cafeïne, roken & slaap

Les 8: hoeveel moet je drinken op een dag?

Les 9: de juiste voedinggswijzer

Extra: coachingcall met een slaap & voeding expert 

lot
quote 1
quote 1

Ontzettend veel waarde voor deze prijs. Ik ga voortaan heel bewust om met wat ik eet én dit merk ik ook terug in mijn slaap!
- Karin

quote 2
quote 2
consiouz overons

Je bent bij ons aan het juiste adres.

Wij geloven in de waarheid. Geen symptomen bestrijden maar direct de oorzaak aanpakken. Regelmaat en ritme in je leven. Want zonder balans, val je. Slecht slapen houdt je tegen in je leven, veroorzaakt stress en heeft grote invloed op je gemoedstoestand.

Beter slapen, een leven in balans en een goede dag. Dat is waar we voor gaan. Start samen met ons!

Stop met uitstellen en start vandaag nog!

Als je al tot hier bent gekomen ben je het aan jezelf verplicht om door te pakken 

Hoe vaak heb jij al geprobeerd om gezonder te leven en om strikt op je voeding te letten?

Het is niet dat jij het niet kan.

Je hebt alleen de juiste kennis nodig om ervoor te zorgen dat het dit keer wel lukt!

We weten dat slaapproblemen een levensthema kunnen zijn. Iets waar je zó graag vanaf wilt, maar het heel moeilijk is om de juiste oplossing te vinden.

Met deze kleine investering heb je niets te verliezen en van alles te winnen. Door met dit programma aan de slag te gaan pak je alleen de essentie aan. De lessen zijn gericht en kort waardoor je het programma ook daadwerkelijk af maakt.

Al zou je maar een verbetering van 25% zien in je voeding, slaap en gezondheid. Realiseer wat dit al voor je kan betekenen. Als je niets doet om je gezondheid aan te pakken, blijf je de verkeerde kant op kan en raak je steeds meer uit koers.

Vanaf vandaag pak je de leiding weer terug over je eigen leven.

Stop met uitstellen en afwachten. Doorbreek het patroon en begin vandaag.

Minicursus in samenwerking met Lot Beukers over een gezond eetpatroon & jouw slaapgedrag

11 Lessen het gezonde eetpatroon van Lot & Consiouz

Concrete opdrachten om de stof toe te passen 

€47

Toegang tot online slaap community

€10

Coachingcall met slaapexpert

€40

Totale waarde

€97

Tijdelijk* gratis!

*Let op: beperkte plekken beschikbaar.

slaapacademie

Veelgestelde vragen

Deze cursus is geheel online en gemakkelijk vanuit thuis te volgen. Na betaling krijg je direct toegang tot de online omgeving.

Wij snappen dat jij je moedeloos voelt. Weer een bedrijf wat beloofd dat ik beter ga slapen. Wij zijn niet gefocust op een korte termijn oplossing, wij proberen je in te laten zien waarom jij je moet focussen op het creëren van gezonde slaapgewoontes. En tijdens deze masterclass delen wij onze beste slaap strategieën. 

Je kunt de stof zo snel doorlopen, als jij dat wilt. Wij adviseren je om elke dag een les op je te nemen en de tijd te nemen voor de bijbehorende opdrachten. De gemiddelde duur is ongeveer één week. Het echte werk begint pas na de stof. Het voordeel is dat je alle stof terug kunt kijken!

Deze masterclass is niet terug te kijken. Tijdens de masterclass gaan we namelijk ook met jou live in gesprek om te achterhalen wat jouw slaapproblemen zijn. Zo kunnen we jou helpen met persoonlijke en deskundig advies waar je echt iets mee kunt! 

Je kunt deze call direct inplannen. We stellen echter wel als voorwaarde dat je de stof, opdrachten en het assessment van te voren gevolgd en gemaakt hebt.

De waarde van de inhoud ligt veel hoger, namelijk €197-,

We willen je echter laten zien dat je ondanks deze (zeer) lage investering, er enorm veel waarde kunt uithalen. Onze missie is heel simpel: dat jij beter slaapt.