logo

Hé jij daar!

Wij geloven in de waarheid. Geen symptomen bestrijden maar direct de oorzaak aanpakken. Regelmaat en ritme in je leven, want zonder balans val je. Slecht slapen houdt je tegen in je leven, veroorzaakt stress en heeft grote invloed op je gemoedstoestand.

Beter slapen, een leven in balans en een goede dag. Dat is waar we voor gaan. Start samen met ons!

consiouz overons

Ons team

Martien

Martien

Mijn ervaring met slaap, voeding en lifestyle reikt ver. Zo heb ik 10+ jaar ervaring als transformatieve coach. Hiervoor heb ik de Master of Science: Health Food Innovation Management afgerond. Al mijn kennis pas ik toe om jou te helpen aan een evenwichtig leven.

robert

Robert

In mijn ervaring als bedrijfskundige weet ik dat er maar één ding écht belangrijk is. Jij, als klant. Hiervoor zetten wij ons elke dag opnieuw in. Daarvoor luisteren wij goed naar de feedback die we krijgen. Heb je een vraag? Stel hem en kom persoonlijk in contact met mij.

sjoerd

Sjoerd

Als slaapcoach ben ik dagelijks bezig met het helpen van mensen met hun slaapproblemen. Met een passie voor gezondheid en ondernemerschap is slaap voor mij het fundament om te presteren. Wie weet spreek ik jou snel!

Isabella

Isabella

In mijn werk als fotograaf en designer breng ik het verhaal van een merk tot leven. Benieuwd naar mijn werk voor Consiouz? Via isabellaverduyn@gmail.co
m kom je met mij in contact!

processed with vsco with ss1 preset

Kirsten

Met veel ervaring in coaching op het gebied van voeding, sport en slaap help ik jou op weg naar een evenwichtige en goede levensstijl. 

tawab_ofs_1_klein

Tawab

In mijn werk als website ontwikkelaar en IT zorg ik ervoor dat de website en systemen operationeel zijn.  

De gratis online slaaptraining

Ontvang in één uur de geheimen voor een goede nachtrust